0

Rum til at


DRØMME

Uderummet har altid været centrum for velvære og livskvalitet. Men i de sidste par år har det private uderum fået en endnu vigtigere plads i tilværelsen hos mange af os. Måske har du også mærket en større taknemmelighed over at have adgang til din egen have eller altan?
Måske har du fået lyst til at give dit uderum lidt ekstra kærlighed?


At gå på havevandring og sidde i en solstråle på terrassen er i hvert fald blevet et højdepunkt hjemme hos mig, når jeg har brug for at koble af og sætte tempoet ned.


Kataloget her er fyldt med alt, hvad du skal bruge til at skabe din drøm af et uderum.
Uanset hvor i livet, du er. Lad dig inspirere af de mange sider med danskdesignet haveindretning, og find alt lige fra smukke og stilfulde hegn og møbler til sjove legeredskaber og blomsterkasser.


Vi bruger træ – Vi planter træer
I mere end 80 år har vores produkter fået havedrømme til at spire og vokse. Og nu bidrager vi også til at få skovområderne i Danmark til at vokse sig store. Træ er en helt essentiel del af vores DNA, og vores hjerter banker for at støtte bæredygtig skovdrift gennem FSC®-mærket, som er verdens mest troværdige certificeringsordning til skovbrug.


Derfor er skovrejsning i samarbejde med Growing Trees Network Foundation i vores øjne noget af det mest meningsfyldte at investere i. I november 2021 kunne vi i samarbejde med Growing Trees Network Foundation berige den danske natur ved at donere og plante 7500 træer til en ny folkeskov ved Skærsø i Jylland. Læs meget mere om projektet på www.plus.dk/inspiration, hvor du også kan finde en masse inspirerende guides til livet i uderummet.


Rigtig god fornøjelse.


Med venlig hilsen


Hanne Larsen
Salgschef hos PLUS A/S

    ...