0

Frirum under åben himmel…

Uderummet har altid været centrum for velvære og livskvalitet.
Men da coronavirussen gjorde sit indtog i Danmark i foråret sidste år, kom det private uderum til at spille en endnu vigtigere rolle hos mange af os.
Måske mærkede du også en større taknemmelighed over at have adgang til din egen have eller altan? At gå på havevandring og sidde i forårssolen på terrassen blev i hvert fald hurtigt højdepunktet hjemme hos mig.


Børnefamilierne var lykkelige over at kunne sende ungerne ud og boltre sig i haven med sjove aktiviteter - på jagt efter blomster og dyr til en omgang naturbingo eller materialer til et hjemmelavet insekthotel. Andre kom ligefrem til at holde af at hive ukrudt op fra blomsterbedene og ”gøre rent” i en sådan grad, at genbrugspladserne kom på overarbejde.


Vores uderum tilbyder frisk luft i ubegrænsede mængder. Og endnu vigtigere – plads til for en kort stund at lade tankerne vandre væk fra bekymringer om isolation, smittetal, lockdown og hvad der nu ellers fylder hos os. Det er et rum, vi skal værne om i 2021 – et rum, der er værd at indrette efter vores drømme.

    ...